Veel gestelde vragen2019-01-02T20:41:21+00:00

Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, neem dan gerust even contact op.

Jazeker, onze reizen zijn geschikt voor lopers van alle niveau’s. Onze trainers en coaches hebben jarenlange ervaring met lopers van verschillende niveau’s. Onze gasten zijn vaak een mix van recreatieve lopers die graag een keer naar Kenia willen om de Afrikaanse cultuur te ervaren, te genieten van de prachtige natuur en verschillende uitstapjes te doen. En lopers die meer op training en prestaties gericht zijn, die eens een hoogtetraining willen ervaren en proberen hun persoonlijke records te verbreken bij terugkomst.

Wij houden meerdere groepsreizen per jaar. De reizen worden op vaste datums gehouden. Kijk voor een actueel aanbod op deze pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Het weer in Kenia is doorgaans het grootste gedeelte van het jaar goed. In januari en februari is het vaak het warmst en heb je de meeste zon en weinig kans op regen. April en mei zijn doorgaans de maanden met de meeste regenval, daar moet wel bijgezegd worden dat de meeste regen snachts valt en je daar vaak geen last van hebt. Juni tot oktober zijn vaak droge maanden met een gemiddelde temperatuur van 21-25 graden overdag. In November en december is er wat meer kans op regen maar is er ook veel ruimte voor zon, de buien zijn vaak in de nacht en van korte duur.