Loading...
Over ons2018-12-29T18:21:32+00:00

WAT WE DOEN

Wij organiseren hardlooptrainingskampen in hét ultieme hardloopland, Kenia. Vanuit Nederland sturen wij een enthousiast team aan van lokale trainers, coaches en gidsen in Kenia. Ons team zorgt ervoor dat alles van A tot Z in de puntjes is geregeld. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je optimaal genieten van ons uitgebreide programma. Wij combineren een compleet verzorgd trainingskamp met een bijzondere variatie aan uitstapjes die een unieke kijk bieden in het leven van Keniaanse hardlopers. Ook is er de mogelijkheid om op safari te gaan op een rustdag van het trainingskamp.

ONS TEAM 

Richard
Hoofdcoach

Hoofdcoach van Loopreizenkenia is Richard. Richard is zelf jarenlang actief geweest als atleet en heeft vele wedstrijden in Amerika en Europa gelopen. Daarnaast is Richard jarenlang vaste trainingspartner geweest van Lornah Kiplagat. Richard heeft meer dan 20 jaar ervaring en het is zijn passie om dat te delen met anderen.

Timothy
Hardlooptrainer

Timothy is actief 800 meter loper en werkt als Personal Trainer voor Loopreizenkenia. Ondanks dat Timo zich specialiseert op de 800 meter heeft hij voor de 10.000 meter 29.29 als pr staan. Timo is sterk in looptechniek, kracht en conditietrainingen. Daarnaast kent Timo de omgeving perfect en kan hij prima fungeren als loopgids op de vele paden en wegen rond Iten.

Mark
Oprichter

Na zelf al ruim 15 jaar in Kenia te komen, heeft Mark sinds 2011 de deuren geopend voor enthousiaste hardlopers die Kenia willen ontdekken. Mark plant de trainingskampen en zorgt voor de reserveringen/boekingen. Aangezien hij zelf al jarenlang in Kenia komt en het gebied en de mensen kent, kan hij je van alle nodige adviezen voorzien.